Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jak má Jihlava vypadat za deset let? Napište nám na nástěnku

/
/
/
630 Zobrazení



Magistrát města Jihlavy až do 2. února sbírá podněty obyvatel pro vznikající Strategii rozvoje města na roky 2022 až 2032. Vyjádřete se k tomu, co máte na Jihlavě rádi a co byste naopak chtěli změnit.

Ke vkládání nebo sdělení svých nápadů můžete využít online mapu, nástěnku nebo navštívit virtuální kavárny. Veškeré informace najdete na www.jihlava.cz/proberemeji.

„Strategie nám pomůže vybrat to nejdůležitější pro další rozvoj Jihlavy. Jde o budoucnost nás všech, proto chceme Strategii tvořit nejen s odborníky, ale také s vámi, obyvateli města. Zatím jsme posbírali víc jak pět set velmi rozmanitých nápadů a připomínek k tomu, co je na Jihlavě úžasné a co musíme zlepšit. Některé z nápadů navíc brzy začneme realizovat, a to mi dělá radost. Je ale možné, že ještě něco důležitého chybí. A tak vás zvu na virtuální kávu, kde probereme ještě několik zbývajících míst, a to včetně největšího jihlavského sídliště Březinovy Sady a Kalvárie, které přijdou na řadu v úterý 26. ledna,“ zve do virtuální kavárny primátorka města Jihlavy Karolína Koubová.

  • Facebook
  • Twitter