Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hradišťan podpořil oslavy dvacetin Domácího hospice Vysočina

/
/
/
575 Zobrazení



V neděli 23. srpna se v prostorách Horácké galerie konal koncert skupiny Hradišťan & Jiří Pavlica. Akce byla součástí oslav dvacátého výročí založení Domácího hospice Vysočina. Celkový výtěžek akce se vyšplhal na 370.000 Kč.

Na nádvoří Horácké galerie v Novém Městě na Moravě se uskutečnil koncert uměleckého uskupení Hradišťan & Jiří Pavlica. Součástí produkce bylo i společné vystoupení s novoměstským pěveckým sborem Novocantus. Generálním partnerem koncertu byla společnost Gremis. „Rádi bychom poděkovali partnerům koncertu – nejen společnostem GREMIS, s. r. o., WAPA, spol. s r. o., MEDIN, a. s., ale i Horácké galerii, městu Nové Město na Moravě, Informačnímu centru, které prodávalo vstupenky, a Novoměstským kulturním zařízením za obrovskou pomoc při přípravě koncertu. Největší dík však patří všem lidem, kteří si v současné nejisté době zakoupili vstupenky, a přišli nás podpořit,“ uvedl na začátku vyprodaného koncertu ředitel Hospice Petr Hradil.
K prodeji bylo nabídnuto 500 lístků a všechny se podařilo prodat. Koncert se konal pod širým nebem, proto jedinou starostí organizátorů byla obava z deště. Ta se naštěstí nepotvrdila a všichni návštěvníci odcházeli spokojení a plní pozitivních dojmů.
V současné době probíhá v souvislosti s narozeninami Hospice i další akce organizovaná Domácím hospicem Vysočina, virtuální běh s Martinou Sáblíkovou, který končí v sobotu 29. srpna.

  • Facebook
  • Twitter