Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hosty letošního ročníku Sportujme s VŠPJ byli fotbalisté FC Vysočina 

/
/
/
702 Zobrazení



Na úterý 16. května připravila Vysoká škola polytechnická Jihlava (VŠPJ) s podporou Zdravého města Jihlava den plný pohybových aktivit pro širokou veřejnost nazvaný tradičně Sportujme s VŠPJ.


Akci pořádala Vysoká škola polytechnická Jihlava třetím rokem s cílem rozhýbat Jihlavu a ukázat i méně známé sportovní aktivity. Přestože počasí pořadatele pozlobilo, akce se vydařila a na náměstí si letos zasportovalo více než 500 návštěvníků.
Tradičně proti sobě nastoupila družstva města a školy k exhibičnímu zápasu v lidském stolním fotbálku. Tentokrát se hráčům VŠPJ nepodařilo obhájit vítězství z minulého ročníku, těší se na odvetu za rok. Následovaly zápasy středních škol a odpoledne patřilo hřiště zápasům veřejnosti. Do akce se zapojili také žáci základních škol, kteří si užívali zejména lezeckou stěnu a nafukovací překážkovou dráhu. Letos byli mezi fanoušky zápasů hráči FC Vysočina Kamso Mara, Till Schumacher, Roman Valeš a Daniel Turyna, kteří nejen fandili, ale také rozdávali podpisy a předávali ceny zúčastněným týmům. Zajímavou akci si nenechal ujít ani maskot fotbalistů populární Ježour. Odpoledne zpestřila návštěvníkům ukázkou scénického tance studentka oboru všeobecná sestra na VŠPJ Caroline Pajtlová.

  • Facebook
  • Twitter