Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hlučnou ulici Dr. J. Procházky opravila jihlavská radnice o měsíc dříve

/
/
/
838 Zobrazení



Stížnosti na hlučnou komunikaci obyvatel bytového komplexu U dubu v Jihlavě byly prvním impulsem pro Magistrát města Jihlavy opravit ulici Dr. Procházky v úseku mezi křižovatkami s ulicí Vrchlického a Leoše Janáčka.

S plynulou rekonstrukcí pomohli pracovníci blízkého Krajského ředitelství Policie ČR. Práce za necelých tři a půl milionu korun, které měly trvat od poloviny září do konce roku, město dokončilo s předstihem, už v polovině listopadu.

„Poděkování si také zaslouží Krajské ředitelství Policie ČR, které vyšlo statutárnímu městu Jihlava vstříc tím, že vyklidilo část svého parkoviště pro zajištění příjezdu do podzemních garáží bytového komplexu po celou dobu stavby,“ sdělil Ivan Trojan z odboru dopravy magistrátu města.

Na ulici Dr. Procházky nahradil žulové kostky asfaltový koberec a pěšinu v trávě nový úsek chodníku s veřejným osvětlením. Město zajistilo odvodnění komunikace, obnovení chodníků s prvky pro nevidomé, došlo také ke zrušení přechodu pro chodce, který nahradilo takzvané místo pro přecházení.

  • Facebook
  • Twitter