Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov vstupuje do šesté extraligové sezony

/
/
/
652 Zobrazení



Opona se zvedá. Dvaadvacátý ročník samostatné české Extraligy mužů ve stolním tenisu začíná. Ten minulý suverénně ovládli stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod, kteří čtvrtým titulem v krátké historii klubu navázali na “zlaté roky“ 2014, 2015 a 2016, kdy se HB Ostrov hned třikrát v řadě radoval z mistrovského titulu.

Jaká bude cesta havlíčkobrodských stolních tenistů za obhajobou? Vloni to byla spanilá jízda, jenže časy se mění. Všeobecně se soudí, že letošní Extraliga bude nejen kvalitnější ale i vyrovnanější. To potvrzují i slova manažéra a majitele HB Ostrov Miroslava Jinka: “Soupeři brutálně posilovali, o titul může klidně bojovat až pět celků,“ upozorňuje Miroslav Jinek a dodává: “Silný bude Cheb, výrazně posílilo také pražské El Niňo a černým koněm soutěže je pro mě Havířov. Přesto je náš cíl jasný: chceme mistrovský titul obhájit a také důstojně hrát v evropském poháru“.

Šéf HB Ostrov Havlíčkův Brod Miroslav Jinek je před novou sezonou optimistou. Foto. Jaroslav Loskot

Hráčský kádr mistrovského celku HB Ostrov se příliš nezměnil. Byl pouze doplněn o dalšího talentovaného mladíka českého juniorského reprezentanta Ondřeje Květona. Z trenérské lavičky tým opět povede Bohumil Vožický, který rovněž může v případě nouze do extraligových bojů zasáhnout… Na soupisce havlíčkobrodského týmu jsou dále stejně jako vloni Tomáš Tregler, Dmitrij Prokopcov, Michal Obešlo, Radek Skála.

Extraliga mužů ve stolním tenisu 2021/2022 odstartuje ve čtvrtek 2. září zápasy SKST Havířov – Sokol Hradec Králové a TTC Ostrava 2016 – SKST Cheb. HB Ostrov má utkání 1. kola s Libercem odložené na 23. září. Svoji pouť za obhajobou zahájí v pátek 10. září na stolech v Hradci Králové. Na tento zápas havlíčkobrodský klub pořádá pro své věrné fanoušky zájezd. Více informací a přihlášky na telefonním čísle: 731 182 919.

Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod jsou na novou sezonu dobře připraveni. Foto: Jaroslav Loskot

V domácí Birell Aréně se havlíčkobrodští stolní tenisté poprvé představí ve 38. kalendářním týdnu. A bude to hned dvakrát – ve čtvrtek 23. září přivítají v televizním utkání Havířov, v sobotu 25. září je čeká odložené střetnutí 1. kola s Libercem.

  • Facebook
  • Twitter