Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov vítězem základní části extraligy

/
/
/
855 Zobrazení



Spanilá jízda stolních tenistů HB Ostrov Havlíčkův Brod českou extraligou pokračuje. Svěřenci trenéra Bohumila Vožického v 15. kole zvítězili v Hodoníně hladce 3:0 a zapsali si do extraligové tabulky čtrnáctou výhru v řadě. Navíc mají před druhým celkem průběžného pořadí TTC ENFIREEX Ostrava sedmibodový náskok, čímž si s velkým předstihem zajistili prvenství v základní části soutěže.

Havlíčkobrodští stolní tenisté splnili v Hodoníně roli favorita a předposlední celek tabulky přehráli podruhé v sezoně hladce 3:0. První bod HB Ostrov získal Dmitrij Prokopcov po třísetové výhře nad Ukrajincem Olexandrem Timofejevem. Rovněž osmnáctiledtý Radek Skála potřeboval k výhře nad Patrikem Klosem jen tři sady, v té poslední a nejvyrovnanější svého soupeře porazil 17:15. Nejzajímavější duel přinesla třetí dvouhra večera. Michal Obešlo v ní sice v souboji se zkušeným Michalem Kadlčkem ztratil v koncovce první set, ale v dalším průběhu utkání na stole kraloval. HB Ostrov vyhrál v Hodoníně 3:0, do extraligové tabulky zapsal čtrnácté vítězství v řadě a tři kola před koncem slaví prvenství v základní části české extraligy.

Dmitrij Prokopcov porazil v souboji dvou ukrajinských rodáku Olexandra Timofejeva hladce 3:0

Příští týden čeká na lídra tabulky pražský dvojzápas. V pátek 26. února se stolní tenisté HB Ostrov od 18.00 představí na pražské Kotlářce v souboji s celkem El Niňa, následující den, v sobotu 27. února od 16.00, změří síly s KT Praha.

Extraliga mužů ve stolním tenisu

15. kolo

SKST Stavoimpex Hodonín – HB Ostrov Havlíčkův Brod 0:3
Olexandr Timofejev – Dmitrij PROKOPCOV 0:3 (-14, -8, -8), Patrik Klos – Radek SKÁLA 0:3 (-8, -9, -15), Michal Kadlček – Michal OBEŠLO 1:3 (10, -3, -9, -2).

  • Facebook
  • Twitter