Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov srovnal krok, série pokračuje v neděli v Birell Aréně

/
/
/
425 Zobrazení



Půjčka za oplátku. Ve druhém utkání semifinále play-off české Extraligy si stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod spravili chuť, když svému soupeři oplatili porážku z prvního utkání. Obhájci mistrovského titulu již s Pavlem Širučkem v sestavě ve městě pod Ještědem zvítězili nad domácím SKST Liberec 3:1 a srovnali stav této série na 1:1. Následující utkání uvidí v neděli 23. dubna Birell Aréna v Havlíčkově Brodě.

Liberec povzbuzen úvodní výhrou v Havlíčkově Brodě začal i na domácím stole nadějně. Mohamed Shouman totiž ve vyrovnané úvodní dvouhře zvládl klíčový moment zápasu, když ve třetí sadě za stavu 1:1 a 5:9 po sérii šesti vítězných míčků v řadě otočil stav na 11:9 ve svůj prospěch. Poté Egypťan těsně vyhrál i koncovku čtvrtého setu a poslal Liberec do vedení. Jenže pak poprvé zaúřadoval Pavel Širuček, jenž si ve třech setech poradil s Michalem Benešem. Druhý bod na konto HB Ostrov přidal Tomáš Martinko, který v souboji s Jakubem Seibertem nepřipustil žádné komplikace a i on vyhrál hladce 3:0. Havlíčkobrodský tým se navíc v Liberci mohl stoprocentně spolehnout na svou jedničku Pavla Širučka. Ten za stavu 2:1 bezpečně přehrál Mohameda Shoumana a zajistil HB Ostrov vyrovnávací bod v této semifinálové sérii, která bude pokračovat v neděli 23. dubna v Birell Aréně.

Extraliga mužů ve stolním tenise 2022/2023

Semifinále play-off

2. zápas

SKST Liberec – HB Ostrov Havlíčkův Brod 1:3
Mohamed Shouman – Tomáš TREGLER 3:1 (-7,6,9,10), Michal Beneš – Pavel ŠIRUČEK 0:3 (-9,-8,-7), Jakub Seibert – Tomáš MARTINKO 0:3 (-8,-10,-7), Mohamed Shouman – Pavel ŠIRUČEK 1:3 (-7,9,-7,-7). Stav série: 1:1.

Další program této semifinálové série play-off:

Neděle 23. dubna
HB Ostrov Havlíčkův Brod – SKST Liberec (18, Birell Aréna).

Středa 26. dubna
SKST Liberec – HB Ostrov Havlíčkův Brod (18).

Foto: Jaroslav LOSKOT

  • Facebook
  • Twitter