Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov posílí exreprezentant Dmitrij Prokopcov!

/
/
/
1290 Zobrazení



Hráčský kádr HB Ostrov Havlíčkův Brod pro novou soutěžní sezonu dostává jasné obrysy. Ambiciózní klub z Vysočiny a trojnásobný český šampion z let 2014, 2015 a 2016 získal do svých řad Dmitrije Prokopcova. Bývalý český reprezentant do HB Ostrov přichází z pražského El Niňa, se kterým v české Extralize posbíral celkem šest mistrovských titulů…

Rodák z ukrajinského Simferopolu patřil ještě donedávna k oporám české reprezentace, do které přišel v roce 2009. V HB Ostrov Havlíčkův Brod se mimo jiné opět potká se svými spoluhráči z pražského El Niňa… „Mám velkou radost, že se zase po několika letech sejdeme v jednom týmu a budeme hrát spolu a ne proti sobě,“ těší se Dmitrij Prokopcov, který si ve své bohaté kariéře vyzkoušel i dvě z nejkvalitnějších evropských klubových soutěží. Po francouzské PRO A si zahrál polskou LOTTO Superligu, která v poslední době zaznamenala obrovský výkonnostní vzestup.

Dmitrij Prokopcov sehrál v českém reprezentačním dresu řadu velkých turnajů

Dmitrij Prokopcov má zkušeností na rozdávání. Kromě četných reprezentačních startů na MS či ME sehrál hodně zápasů v prestižní Lize mistrů. A když v pražském El Niňu, kde s jednou přestávkou strávil sedm sezon, „došla šťáva“, dlouho neváhal a kývl na vábení ambiciózního HB Ostrov Havlíčkův Brod… „Je to pro mě nová výzva. Rád hraju v klubu, který má jasně dané cíle. A HB Ostrov má ty nejvyšší. Takže mě to motivuje podávat ty nejlepší výkony. Budu se snažit udělat pro tým maximum, abychom mohli nad hlavu zvednout vítězný extraligový pohár, protože ten pocit je k nezaplacení,“ pokračuje zkušený stolní tenista.

Dmitrij Prokopcov získal s El Niněm šest mistrovských titulů, přidá v dresu HB Ostrov další?

O Havlíčkovu Brodu má Dmitrij Prokopcov jen ty nejlepší reference. „Očekávám jen to nejlepší – tedy přátelskou atmosféru, stmelený kolektiv a věrné fanoušky, kterým doufám budeme svými výsledky dělat radost. Za sebe mohu slíbit, že se budu snažit, abych byl vzorem pro mladé a přínosem pro celý HB Ostrov,“ dodává Dmitrij Prokopcov.

Šéf HB Ostrov Havlíčkův Brod Miroslav Jinek si Dmitrije Prokopcova vyhlédl s jasným cílem: „Věřím tomu, že Dima bude pro náš klub velkým přínosem. Je to zkušený, mezinárodně ostřílený borec s výbornou výkoností. Navíc si od něj slibujeme, že bude vzorem pro naše mladé hráče. Má obrovské zkušenosti, které je potřebné podchytit a předat dalším generacím,“ říká Miroslav Jinek. Jeho nově složený tým má pro extraligový comeback jasný plán: „V extralize samotné máme s příchodem Dmitrije Prokopcova jen ty nejvyšší cíle. Kromě toho jsme vypsali speciální prémie za jeden tým, se kterým nesmíme v žádném případě prohrát,“ spřádá extraligové plány havlíčkobrodský boss.

Prokopcov už předává své bohaté zkušenosti mladým, na snímku se Štěpánem Holubem
  • Facebook
  • Twitter