Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

HB Ostrov A se vyhoupl do čela prvoligové tabulky

/
/
/
1155 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod mají za sebou další parádní domácí víkend, když ani v jednom z osmi mistrovských utkání nenašli přemožitele. Obzvlášť důležité to bylo pro prvoligové A mužstvo HB Ostrov, které si doma poradilo se silnými pražskými celky El Niněm B i Elizzou A shodně 10:4 a po zaváhání lídra soutěže Hodonína v Liberci se vyhouplo do čela průběžné tabulky.

Elitní celek HB Ostrov Havlíčkův Brod pokračuje ve vítězném tažení odvetnou částí první ligy mužů ve stolním tenisu. V domácí hale HB Ostrov A neponechal nic náhodě a proti silným protivníkům z Prahy nastoupil v kompletním složení. Čtyřlístek hráčů Radek Skála, Jaromír Zlámal, David Štěpánek, František Kanta po páteční předehrávce s El Niněm v neděli porazil i nebezpečnou Elizzou a v letošním kalendářním roce stále drží neporazitelnost. V těžkých zápasech podali havlíčkobrodští stolní tenisté výborné výkony, obzvlášť se blýskl sedmnáctiletý Radek Skála. Český juniorský reprezentant neprohrál jedinou dvouhru a šesti body se výrazně podílel na důležitých výhrách HB Ostrov, které havlíčkobrodský tým dostaly do čela prvoligové tabulky.

Stoprocentně úspěšné v domácí hale byly i další tři celky HB Ostrov Havlíčkův Brod. B družstvo HB Ostrov vyhrálo ve druhé lize vysoko se soupeři ze severu Moravy, kterým tak oplatilo porážky z podzimní části sezony. Nad oslabeným SKST Baník Havířov C vyhrálo 10:2 a Slezan Opava vyfasoval potupnou desítku, když si domů odvezl porážku 0:10! Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod B teď po dvou hladkých výhrách ztrácejí v tabulce druhé ligy skupiny B na druhou Orlovou dva body.

Šimon Jadrný ve víkendových druholigových zápasech nenašel přemožitele

Také v krajských soutěžích odehráli havlíčkobrodští stolní tenisté uplynulý víkend bez ztráty kytičky. V Divizi Vysočina hrající HB Ostrov “C“ doma zdolal – Stolní tenis Velké Meziříčí A 10:1 a TJ Třebíč A 10:5. Divizní premiéru absolvovali dva velice mladí hráči HB Ostrov – teprve dvanáctiletí Jakub Růžička a Matyáš Jinek. V průběžné tabulce HB Ostrov C po 18. kole navýšil náskok před druhým Pelhřimovem na 17 (!) bodů.

Ani v Krajském přeboru druhé třídy se HB Ostrov D se svými protivníky příliš nemazlil, přitom do havlíčkobrodské Arény přijel druhý tým tabulky TJ Sokol Moravské Budějovice A. Souboj nejlepším mužstev však vyzněl jednoznačně 10:1 pro HB Ostrov D, který si následně poradil i s TJ Třebíč B 10:3 a vede s tříbodovým náskokem tabulku KP II. třídy.

Adam Sivera si o víkendu zahrál ve dvou soutěžích, v obou byl oporou svého týmu

Přehled výsledků

I. liga mužů ve stolním tenisu

21. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod A – SF SKK El Niňo Praha B 10:4
Body HB Ostrov A: Radek SKÁLA 3,5; Jaromír ZLÁMAL 2,5; František KANTA 2; Ondřej KVĚTON 1; David ŠTĚPÁNEK a Jakub SLAPNIČKA 0,5 bodu.

22. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod A – TTC Elizza Praha A 10:4
Body HB Ostrov A: Radek SKÁLA 3,5; David ŠTĚPÁNEK a Jaromír ZLÁMAL ml. 2,5; František KANTA 1,5 bodu.

II. liga – skupina B

17. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod B – SKST Baník Havířov C 10:2
Body HB Ostrov B: Šimon JADRNÝ 3; František ČAMR 2; Daniel BÁRTA a Ondřej KVĚTON po 1; 3x w.o. (hosté přijeli jen se třemi hráči!).

18. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod B – KST Slezan Opava A 10:0
Body HB Ostrov B: Šimon JADRNÝ, František ČAMR, Daniel BÁRTA a Ondřej KVĚTON po 2,5 bodu.

Divize Vysočina

17. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod C – Stolní tenis Velké Meziříčí A 10:1
Body HB Ostrov C: Filip VONDRÁČEK 3; Adam SIVERA 2; Miloslav MÁDR 1,5; Jakub RŮŽIČKA 0,5; 3x w.o. (hosté přijeli pouze ve třech!).

18. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod C – TJ Třebíč A 10:5
Body HB Ostrov C: Miloslav MÁDR 4,5; Filip VONDRÁČEK a Jakub HITZGER 2,5; Matyáš JINEK 0,5 bodu.

Krajský přebor II. třídy

17. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod D – TJ Sokol Moravské Budějovice A 10:1
Body HB Ostrov D: Jakub HITZGER 3,5; Štěpán HOLUB 2,5; Pavel HITZGER a Filip HEJKAL 2 body.

18. kolo
HB Ostrov Havlíčkův Brod D – TJ Třebíč B 10:3
Body HB Ostrov D: Adam SIVERA a Jakub RŮŽIČKA 3,5; Pavel HITZGER 2,5 a Filip HEJKAL 0,5 bodu.

  • Facebook
  • Twitter