Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští policisté žádají veřejnost o pomoc

/
/
/
1573 Zobrazení



Policisté v Havlíčkově Brodě se obracejí na veřejnost se žádostí o pomoc při vyšetřování krádeže mobilního telefonu v Havlíčkově Brodě. Hledají muže zachyceného na fotografiích, který se v lokalitě pohyboval, a policisté by potřebovali zjistit jeho totožnost.

K případu došlo v úterý 8. března před polednem v prostoru autobusového nádraží v lokalitě Nádražní ulice. „K ženě, která držela mobilní telefon, přišel pachatel, vzal jí telefon z ruky a utekl. Majitelce vznikla krádeží škoda za necelých pět tisíc korun. Jednalo se o telefon Xiaomi Redmi 9,“ přiblížila policejní mluvčí Jana Kroutilová.

Policisté po oznámení události shromáždili informace i poznatky a zajistili také kamerové záznamy, které vyhodnotili.
Nyní potřebují zjistit totožnost muže zachyceného na fotografiích. „Jedná se o muže hubené postavy, vysokého přibližně 185 cm. Má hnědé krátké vlasy, vyholené po stranách. Na sobě měl muž oblečenou tmavou bundu se světlými proužky u krku, mikinu modré barvy s kapucí, dále tmavé kalhoty se světlými kšandami. Na nohou měl obutou tmavou sportovní obuv.

Muž, jehož totožnost potřebují zjistit policisté, archiv Policie ČR

Žádáme občany, kteří muže na fotografiích poznají, případně mají informace, kde se aktuálně nachází či pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158, nebo na telefonním čísle 974 271 651, či prostřednictvím email: hb.oop.havlbrod@pcr.cz. Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu či vypátrání odcizeného mobilního telefonu,“ dodala Jana Kroutilová.

  • Facebook
  • Twitter