Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodští policisté hledají svědky sobotní havárie mezi Bílkem a Sobíňovem

/
/
/
513 Zobrazení



V sobotu 3. února se stala v pozdních odpoledních hodinách na silnici mezi Sobíňovem a Bílkem dopravní nehoda, policisté nyní hledají svědky střetu osobního auta a cyklisty.

„Sedmatřicetiletý řidič jedoucí s osobním vozem Škoda Fabia ve směru na obec Bílek se střetl kolem půl šesté odpoledne s cyklistou jedoucím stejným směrem. Řidič pokračoval dál, aniž by zastavil. Poté se v Bílku otočil a vrátil se zpět, ale cyklista se na místě nehody už nenacházel. Podle vyjádření řidiče se na místě nehody měly nacházet dvě ženy, které mu sdělily, že cyklista po střetu odjel,“ popsala policejní mluvčí Michaela Lébrová.

Po přijetí oznámení o dopravní nehodě provedli policisté šetření, místo ohledali a zadokumentovali. V současné době se obracejí na cyklistu, který měl účast na dopravní nehodě, ale i ženy se kterými měl hovořit řidič osobního vozidla, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

„Policisté uvítají také svědectví dalších osob, které střetu viděly a mohly by tak poskytnout důležité informace k dopravní nehodě. Zároveň se obracejí také na řidiče, kteří místem projížděli a mají ve vozidle palubní kameru, která průběh dopravní nehody, případně situaci těsně před nebo po ní zaznamenala, aby se přihlásili,“ dodala Michaela Lébrová.

  • Facebook
  • Twitter