Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havlíčkobrodské nakladatelství Hejkal se představí na Knižním festival Ostrava

/
/
/
189 Zobrazení



V pátek 1. března v Ostravě na Knižním festivalu 2023 svou tvorbu nakladatelství Hejkal, kromě knížek se návštěvníci budou moct potkat i se spisovatelkou a překladatelkou Markétou Hejkalovou.

„Na stánku nakladatelství Hejkal máme pro návštěvníky připravené knihy s výraznými veletržními slevami, například nový román + 7 povídek významného spisovatele Jiřího Kratochvila Klošár aneb Co si mamlasové povídali s fotografiemi Pavly Kocourkové. Kniha stojí v knihkupectvích 469 Kč, ale v Ostravě ji nabídneme za 250 Kč, navíc s autorovým podpisem, který je jinak téměř nemožné získat,“ zve Markéta Hejkalová.
S ředitelem České televize Ostrava a bývalým zpravodajem ČT v Rusku a na Ukrajině Miroslavem Karasem bude navíc v pátek 1. března v 16.00 v Komorním sále na Černé louce v Ostravě mluvit o své nové knize Století na vlnách, Finsku a Rusku.
Program festivalu najdete zde: Program festivalu – Knižní festival 2023 (kniznifestival.cz).
„Moje knihy Století na vlnách a Dům pod náměstím si budou zájemci moct koupit na stánku nakladatelství Host se slevou 20 %. Ráda jim je podepíšu při autogramiádě v pátek 1. března v 17.00 u fotostěny, nebo kdykoliv jindy během festivalu,“ uzavírá Markéta Hejkalová.

  • Facebook
  • Twitter