Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Havárie vodovodu v Jiráskově ulici ve středu a ve čtvrtek omezí dopravu v Jihlavě

/
/
/
210 Zobrazení



Opakovaná havárie rozbočení hlavního vodovodního řadu v Jiráskově ulici v Jihlavě se začne ve středu 8. listopadu opravovat. Provoz bude řízen semafory kyvadlově. Další omezení čeká krajské město o víkendu.

Oprava vodovodního potrubí bude probíhat v Jiráskově ulici mezi jihlavským pivovarem a rozestavěnou Horáckou multifunkční arénou. Doprava bude na místě řízena semaforem kyvadlově, kdy bude vždy umožněna jízda jedním jízdním pruhem pro každý směr.

Stavební firma udělá vše proto, aby nejnutnější práce dokončila během čtvrtka 9. listopadu tak, aby v pátek během dopravní špičky už byla Jiráskova ulice bez problému průjezdná.

Další omezení čeká na řidiče o víkendu. Ředitelství silnic a dálnic ČR naplánovalo uzavírku jihlavského tunelu kvůli pravidelné údržbě a revizi technologického zařízení. V sobotu 11. listopadu od 8.00 až do 14.00 v neděli 12. listopadu dojde v režii Ředitelství silnic a dálnic – ŘSD k úplné uzavírce tunelu. Objízdné trasy pro tuto uzavírku jsou stanoveny následovně. Ve směru na Znojmo povedou ulicemi Vrchlického – U Cvičiště – Žižkova a zpátky na obchvat. Ve směru na Havlíčkův Brod ulicemi Žižkova – U Cvičiště – Hamerníkova – Jiráskova. 

  • Facebook
  • Twitter