Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Katapult potěší příznivce v Havlíčkově Brodě

/
/
/
509 Zobrazení



Kulturní dům Ostrov v Havlíčkově Brodě pořádá v sobotu 18. Listopadu od 20.00 koncert skupiny Katapult v rámci Nostalgia tour. Rok 2023 je výjimečný pro Oldu Říhu zakladatele legendární kapely. Ve čtvrtek 18. května oslavil 75. narozeniny. Letos Katapult si připomíná 60 let na hudební scéně.

Nostalgia vychází po měsících pandemické nejistoty a opakovaném přesouvání koncertů, ale Katapult je tu v plné síle, s excelentními rockery a s novou muzikantskou energií,“ prohlásil Olda Říha o novém albu, které je v prodeji od 14. dubna. Nahrála ho současná sestava ve složení Olda Říha – kytara, zpěv, Václav Zima – bicí a Karel Bigman Kódl Dvořák – baskytara. Jako host se podílel na nahrávání speciální host Vladimír Boryš Secký – saxofon.
Pamětníci si určitě vzpomenou na oficiální založení Katapultu v roce 1975: Olda Říha – kytara, zpěv, Jiří Dědek Šindelář – baskytara a Anatoli Tojla Kohout – bicí.

KD Ostrov pro koncert udělá speciální úpravu sálu: možnost posezení u stolů podél hlediště, prostor bude pro případné tance pamětníků i mladší generace.
Vstupenky lze získat v předprodeji KD Ostrov či prostřednictvím internetu za 590 Kč. Pořadatel koncertu vyhlašuje soutěž o dvě volné vstupenky. Otázka zní: „Jak se jmenoval textař skupiny Katapult do roku 1981?
Správnou odpověď pošlete do čtvrtka 16. listopadu do 12.00 na mailovou adresu: soutezimovstupenku@seznam.cz. Uveďte své jméno včetně mobilního čísla pro včasné upozornění na výhru.

  • Facebook
  • Twitter