Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Hasiči zasahovali ve středu u dvou havárií na silnicích Vysočiny

/
/
/
536 Zobrazení



U Osové Bítýšky na Žďársku havaroval ve středu 28. srpna okolo jedenácté hodiny dopoledne řidič s dodávkou, u Studence na Třebíčsku se při dopravní nehodě osobního auta zranili dva lidé. K oběma haváriím vyjeli hasiči.

K nehodě dodávky na silnici spojující Osovou Bítýšku a Velkou Bíteš vyjeli profesionální hasiči z Velké Bíteše .
„Při nehodě se lehce zranil řidič dodávky, kterého zdravotníci ošetřili na místě události. Hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Havarovaný vůz u Osové Bítýšky na Žďársku, foto: HZS Kraje Vysočina

Profesionální hasiči z Náměště nad Oslavou zasahovala ve středu odpoledne před třetí hodinou u dopravní nehody osobního auta na silnici u Studence, kde se zranili dva lidé.
„Osobní vůz skončil po nehodě převrácený na střeše mimo komunikaci. Hasiči pomohli zdravotníkům s ošetřením zraněných osob a s jejich transportem do sanitních vozů. Na havarovaném vozidle jednotka provedla protipožární opatření a místo události technicky zabezpečila.
Po zadokumentování dopravní nehody policisty převrátili hasiči havarovaný vůz zpět na kola,“ dodala tisková mluvčí.

Příčina, průběh a veškeré okolnosti dopravních nehod vyšetřují dopravní policisté.

Úvodní foto: Nehoda u Studence na Třebíčsku, foto: HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter