Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

František Kanta přeborníkem Kraje Vysočina

/
/
/
1070 Zobrazení



V hale ZŠ v Hrotovicích se uskutečnily Přebory Kraje Vysočina dospělých ve stolním tenisu pro rok 2020. Skončily očekávaným triumfem hráčů HB Ostrov Havlíčkův Brod, kteří získali šest medailí z osmi možných.

Dvouhra mužů se stala kořistí Františka Kanty, který v celém turnaji ztratil jediný set až ve finále s klubovým spoluhráčem Šimonem Jadrným. Za stříbrným Jadrným skončil na třetím místě další havlíčkobrodský hráč František Čamr, kterého na pomyslných stupních vítězů doplnil jihlavský Dominik Lengal.

Rovněž ve čtyřhře mužů získali stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod tři medaile. Nejcennější, zlaté, si pověsili na krk Šimon Jadrný s Františkem Čamrem, kteří ve finále po velkém boji zdolali Františka Kantu s Filipem Vondráčkem 3:2 na sety. Bronz v hale ZŠ v Hrotovicích připadl další dvojici HB Ostrov Martin Záboj – Adam Sivera a Janu Jírkovi s Romanem Veselským ze Žďáru nad Sázavou.

Celkem se Přeborů Kraje Vysočina pro rok 2020 ve stolním tenisu zúčastnilo 28 hráčů z jedenácti oddílů. Dvouhra žen se nehrála, nikdo se nepřihlásil…

Nejlepší hráči z těchto přeborů (Kanta, Jadrný, Čamr, Lengal a Krčál) postupují na mistrovství České republiky mužů a žen pro rok 2020, které se uskuteční od 28. února do 1. března v Plzni. Právo startovat na domácím vrcholu sezony mají i další prvoligoví stolní tenisté HB Ostrov, kteří se na “republiku“ kvalifikují díky postavení na celostátním žebříčku ČAST.

  • Facebook
  • Twitter