Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fotovýstava v jihlavském muzeu provede návštěvníky nejen Vysočinou

/
/
/
583 Zobrazení



Kavárna Muzeum v jihlavském muzeu hostí od úterý 18. srpna výstavu fotografky Vlasty Böhmové nazvanou Postřehy z krajin blízkých i vzdálených. Návštěvníci se mohou těšit na fotografie krajiny a přírody Vysočiny a na snímky z cest po Evropě, Maroku a Kubě.

Autorka, žijící v Lukách nad Jihlavou, je členkou Horáckého fotoklubu Jihlava od počátku obnovení jeho činnosti v roce 1999 a také členkou fotoklubu Libra v Lukách nad Jihlavou.
S Horáckým fotoklubem v posledních letech vystavovala v Jihlavě na Krajském úřadě, v Muzeu Vysočiny Jihlava, v hotelu Gustav Mahler, dále v Havlíčkově Brodě a v Brtnici. Řadu let se účastní fotosoutěže Photographia natura, kterou pořádá Muzeum Vysočiny Jihlava. Samostatné výstavy měla v kavárně Salotto, v Double Deckeru v City Parku a třikrát v Muzeu v Lukách nad Jihlavou.

Výstava Postřehy z krajin blízkých i vzdálených bude v Kavárně Muzeum na Masarykově náměstí 55 v Jihlavě otevřena do 4. října.

  • Facebook
  • Twitter