Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mladík utonul na Dalešické přehradě

/
/
/
1111 Zobrazení



V sobotu 15. srpna deset minut před půl jedenáctou dopoledne vyjížděli policisté z obvodního oddělení Hrotovic na Třebíčsku na Dalešickou přehradu, kde se měl utopit mladík.

Z oznámení na tísňovou linku vyplývalo, že měl čtyřiadvacetiletý mladík skočit do vody ze skalního útesu, ale už nevyplaval na hladinu.
„K místu vyjeli policisté na policejním člunu společně s profesionálním hasiči a zdravotnickými záchranáři. Na místo byli povoláni policejní potápěči. V místě, kam měl mladík skočit, dosahuje hloubka přehrady několika desítek metrů, což výrazně komplikovalo potápěčům jejich pátrání. Kolem půl čtvrté odpoledne se podařilo tělo z přehrady vyprostit. K určení přesné příčiny úmrtí byla nařízena soudní pitva. Případ si k dalšímu prověřování převzali kriminalisté z oddělení obecné kriminality územního odboru v Třebíči,“ uvedla Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.

Úvodní ilustrační foto: archiv Policie ČR

  • Facebook
  • Twitter