Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Fotbalisty FC Vysočina čeká v úterý ligová dohrávka v Chrudimi

/
/
/
621 Zobrazení



FC Vysočina Jihlava v úterý 22. září dorovná zápasové manko na ostatní soupeře ve druhé fotbalové lize. V Chrudimi od 16.30 odehraje koronavirem odložené úvodní kolo soutěže.

Představí se na stadionu, na nějž nemá vůbec dobré vzpomínky. Navíc proti soupeři, který o víkendu díky covidu odpočíval.

Chrudim do prvního kola proti Jihlavě nenastoupila kvůli covidové nákaze ve svém táboře a v sobotu její duel s Vyšehradem odložila nákaza v pražském týmu. Východočeši tak dosud odehráli jen dva zápasy, z nichž vytěžili tři body za domácí výhru 1:0 nad Táborskem. V dalším kole poté v regionálním derby podlehli stejným poměrem Hradci Králové.

Vysočina k utkání odjede s velkou touhou konečně se v novém ročníku dočkat tříbodového zisku. A také prolomit hrozivou bilanci zápasů na chrudimském stadiónu, kde jihlavský tým v obou dosavadních utkáních prohrál shodně 4:3 po velmi špatném výkonu defenzívy. Malou útěchu pro hosty může představovat fakt, že MFK opustil strůjce jihlavských porážek útočník Vašulín, jenž v létě přestoupil k Votrokům.

Chrudim však nadále disponuje nebezpečnými fotbalisty – útočníkem Rybičkou, křídelníkem Mužík či zkušeným záložníkem Kesnerem. Defenzívu týmu drží stoper Vencl a exjihlavský defenzivní středopolař David Breda.

Poslední vzájemné utkání: 11.6.2020 – Že do stejné řeky nevstoupíš? Ale kdeže… Fotbalová Vysočina se o tom přesvědčila v Chrudimi, kde zopakovala katastrofální defenzívní výkon z utkání před rokem na stejném stadiónu. Už v 15. minutě prohrávala 3:0, a přestože se v bláznivém duelu dvakrát dokázala dostat na dostřel jedné branky, tak z východu Čech odjela poražena 4:3. Zápas stejně jako loni na jaře rozhodl útočník Vašulín.

  • Facebook
  • Twitter