Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Filmovým zážitkům v letím autokině u Jaderné elektárny Dukovany přálo počasí i návštěvníci

/
/
/
592 Zobrazení



Teplé letní počasí, které převážně provázelo letošní filmové víkendy, přivedlo do největšího autokina u nás stovky diváků. Návštěvníci v rámci šesti filmových večerů zhlédli celkem osm českých filmových komedií mezi kterými opět nechyběla ani pohádka pro děti. Na podporu technického vybavení dalešické lodní dopravy návštěvníci přispěli částkou přes devadesát tisíc korun.

Autokino pod věžemi Jaderné elektrárny Dukovany je díky největší pevné projekční ploše 13×7 metrů zcela nezávislé na počasí. Kapacita parkoviště umožnila vytvořit obrovské hlediště pro stovky aut a diváků. Diváci, kteří se rozhodli sledovat filmy z pohodlí svých aut, mohli zvuk naladit na svém autorádiu na frekvenci 88,8 FM. Ostatní sledovali za příznivého počasí, které letošnímu autokinu přálo, přímo pod širým nebem z připravených židlí.

K vidění byly české filmy, jako je životopisné drama Zátopek, komedie Mimořádná událost, Známí neznámí, Vyšehrad, Zbožňovaný, Srdce na dlani a Tři tygři. Na rozloučenou s prázdninami nechyběla ani tradiční česká pohádka pro děti Tajemství staré bambitky 2.

  • Facebook
  • Twitter