Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Farmářské trhy v Havlíčkově Brodě budou

/
/
/
1555 Zobrazení



Havlíčkovo náměstí v Havlíčkově Brodě hostí v sobotu 24. října tradiční farmářské trhy. Pořadatelkám se podařilo i přes současnou situaci konání zajistit.

Přitom ještě ve středu pořadatelky na svém facebookovém profilu informovaly, že jsou nuceny sobotní trh zrušit. „Nebudeme komentovat, jak smysluplné rozhodnutí vlády ČR to je. Velké supermarkety zůstanou otevřené a prodej zdravých a čerstvých potravin na čerstvém vzduchu je zakázaný. Do poslední chvíle jsme dělaly vše pro to, aby sobotní trh proběhl, navzdory všem okolo, kteří trhy rušili.
Hygiena ČR nám poskytla výklad prohlášení z minulého týdne, kdy farmářské trhy byly brány jako supermarket pod širým nebem,“ uvedly pořadatelky Alena a Lída.

V sobotu se tedy Havlíčkovo náměstí zaplní prodejci a výrobci a zájemci mohou od 8.00 do 12.00 nakoupit čerstvou zeleninu, pečivo, ryby a další zemědělské produkty.

  • Facebook
  • Twitter