Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bertíci se vrací nejen na Vysočinu

/
/
/
632 Zobrazení



Od čtvrtka 22. října startuje ve všech hypermarketech a vybraných supermarketech Albert další ročník úspěšného charitativního programu Bertík pomáhá. Také na Vysočině zákazníci svým hlasováním rozhodnou o lokálních projektech na podporu dětí ze sociálně znevýhodněného prostředí, dětských domovů a výchovného ústavu.

O jejich hlasy zde usilují až do 5. listopadu celkem čtyři projekty.
V letošním ročníku Bertík pomáhá se na Vysočině uchází o přízeň zákazníků celkem čtyři organizace, které pracují s dětmi ze sociálně slabého prostředí se čtyřmi projekty. Jim mohou lidé až do 5. listopadu věnovat své hlasy.
V jednotlivých regionech se společně utkají vždy dva charitativní projekty. Ten vítězný získá podporu v hodnotě 60 tisíc korun, za druhé místo si organizace odnesou 40 tisíc korun. Ve všech krajích Nadační fond Albert rozdělí souhrnnou částku čtyři miliony korun.

Hlasovat lze nově i online
Hlasování probíhá pomocí žetonků Bertíků, které dostanou zákazníci všech hypermarketů a vybraných supermarketů Albert při placení nákupu. Žetonek následně vhodí do připraveného hlasovacího boxu. „Stejně jako v minulých letech ani letos žádný z místních projektů neprohraje. Podpoříme oba projekty, liší se jenom částka, kterou získají. Zákazníci si tak mohou být jistí, že každý hlas a vhozený Bertík má smysl,“ vysvětluje programová ředitelka Nadačního fondu Albert, Petra Režná.
Novinkou v letošním ročníku je také online hlasování, které probíhá na webových stránkách Nadačního fondu Albert. Proti sobě se v něm utkají čtyři projekty, které se vážou k více regionům. „Chceme umožnit našim podporovatelům, kteří v čase hlasování nebudou moci navštívit některou z prodejen Albert, kde charitativní kampaň probíhá, aby svým online hlasem mohli podpořit znevýhodněné děti,“ vysvětluje Petra Režná.

Více informací nejen o projektech z Vysočiny zde.

  • Facebook
  • Twitter