Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

EUROVIA CS obnoví práce na dálnici D1 v úseku Soutice – Loket

/
/
/
1041 Zobrazení



Poslední dubnový víkend se vrátí práce na dálnici D1 v úseku 7, EXIT 56 Soutice – EXIT 66 Loket. Od soboty 25. dubna do pondělí 27. dubna bude v místě postupně instalováno dopravní opatření a následně začnou práce.
Práce provede EUROVIA CS pro ŘSD ČR do konce roku 2020.
Rozmisťování dopravního opatření bude probíhat od soboty 25. dubna odpoledne do pondělí 27. dubna. V této době bude režim jízdy na daném úseku v režimu 1+1. „Opatření je kvůli vytvoření bezpečného prostoru pro pracovníky, kteří umisťují značení a mobilní betonová svodidla,“ vysvětluje Iveta Štočková, tisková mluvčí EUROVIA CS
V rámci dopravního opatření bude postupně převeden obousměrný provoz v režimu 2+2 na pravou polovinu dálnice z Prahy na Brno. Na druhé polovině směr Brno – Praha začnou práce v průběhu pondělí 27. dubna.
„V letošní stavební sezóně provedeme modernizaci levé poloviny dálnice D1 ve směru z Brna na Prahu v celé délce deseti kilometrů v úseku Soutice – Loket. Po dokončení těchto prací na podzim letošního roku modernizace tohoto úseku kompletně skončí,“ dodala Iveta Štočková.
„Prosíme řidiče o dodržování dopravních opatření v místě a především stanovených rychlostí. Plynulý průjezd místem sníženou rychlostí napomáhá bezpečnosti řidičů i pracovníků, navíc je tak zajištěno bezproblémové zásobování stavby,“ žádá Iveta Štočková.
Úsek 7 dálnice D1 exit 56 Soutice – exit 66 Loket je dlouhý téměř deset kilometrů nachází se na něm šest mostních objektů v trase dálnice.

  • Facebook
  • Twitter