Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Euro Baseball Tour hlásí z Třebíče rekordní účast

/
/
/
722 Zobrazení



Po čtvrté hostí třebíčský sportovní areál Na Hvězdě velkou mezinárodní akci Euro Baseball Tour (EBT). Účastní se jí rekordních 220 hráčů z 11 zemí, kterým se během jednoho týdne věnuje 32 trenérů.
„Hráči a trenéři jsou draftováni do šestnácti týmů ve třech věkových kategoriích a během EBT mezi sebou odehrají celkem 59 baseballových utkání. Popularita akce neustále roste a z šedesáti účastníků v prvním roce se jejich počet rozrostl na letošní rekord,“ říká hlavní organizátor turnaje Pavel Jozek a dodává: „Letos jsme mohli poprvé přivítat také zástupce z Itálie. Jsem rád, že hráči získají další porci mezinárodních zkušeností a věřím, že si prázdninové setkání Na Hvězdě pořádně užijí.“

EBT není jen o baseballových zápasech. K akci neodmyslitelně patří například také Homerun derby zástupců všech týmů nebo společná BBQ party na závěr akce. Do organizace je zapojeno více jak padesát pořadatelů, pomocníků a dobrovolníků z řad rodičů a zaměstnanců domácího klubu Třebíč Nuclears. Výsledky a aktuální informace mohou fanoušci průběžně sledovat na webu eurobaseballtour.eu nebo na FB stránce @EuroBaseballTour.

Úvodní foto: Irena Fukarová

  • Facebook
  • Twitter