Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Epydemye se vyskytne v Havlíčkově Brodě

/
/
/
889 Zobrazení



Klub Oko v Havlíčkově pořádá ve čtvrtek 10. března od 17.00 koncert folkrockové skupiny Epydemie. V titulku se tedy nejedná o poplašnou zprávu nějaké choroby, protože je rozdíl mezi slovy epidemie a Epydemye.

První koncertní pokusy Epydemye uskutečnila na folkových soutěžích a festivalech, kde získala ocenění a brzy se dostala do povědomí posluchačů i dramaturgů. Později se kapele otevřely dveře na pódia rockových a multižánrových festivalů (Rock for People, Votvírák). Za desku Kotlina kapela získala žánrovou cenu Anděl 2015. Na tomto monotematickém albu zpracovala životní příběhy osobností československých dějin 20. století (Adolfa Opálky, Milady Horákové, Jana Palacha, Josefa Mašína a dalších).
V roce 2019 vychází album Milé děti, které se dotýká současnosti a toho, čím kapela momentálně žije. V roce 2021 kapela vydává album Prosklený nebe. Deska je částečně inspirovaná pobytem v neratovském kostele v Orlických horách, ve čtrnácti písních pojednává o uspořádání životních hodnot, nabízí pohled na dnešní společnost, vztahy a život.

Kapela Epydemye: Lucie Vlasáková (zpěv, kontrabas), Mirek Vlasák (zpěv, kytara), Honza Přeslička (zpěv, kytara) a Tomáš Hobzek (bicí).

  • Facebook
  • Twitter