Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dvě soboty v Lípě – Lipské putování a Pohádková cesta a Stezka odvahy

/
/
/
1177 Zobrazení



Pořadatelé zvou malé i velké cestovatele na dvě soboty do Lípy u Havlíčkova Brodu. V sobotu 14. srpna se uskuteční Lipské putování, o týden později pak Pohádková cesta a Stezka odvahy.

Čtrnáctý ročník Lipského putování aneb Vyšlápni si s rodinou krásnou lipskou krajinou nabídne účastníkům trasy pěší na 5, 9, 12 a18 kilometrů a cyklotrasy v délce 12, 30, 60 a 80 kilometrů.
Na nejkratší trase budou děti plnit různé úkoly. Start na všechny trasy je od 8.00 do 11.00 na zahradě Pohostinství Na Růžku v Lípě. Pro účastníky je připraveno drobné občerstvení (palačinky, klobásy, polévka, zmrzlina, pivo…..). Akce se koná ve spolupráci s místními spolky ČSŽ Lípa, Spolek TILIA, SDH Lípa, TJ Sokol Lípa a Pohostinstvím Na Růžku Lípa.

V sobota 21. srpna nabídne Pohádková cesta a Stezka odvahy dětem i dospělým dvacet stanovišť s úkoly, na jejichž plnění bude dohlížet téměř padesát lipských strašidel a jiných pohádkových bytostí. Trasa je dlouhá zhruba tři kilometry a zdatnější rodiče ji mohou absolvovat s kočárkem. Pro statečné děti akce pokračuje večer Stezka odvahy. Na účastníky čeká občerstvení a doprovodný program pro děti. Start je od 14. 00 do 16.30 na zahradě Pohostinství Na Růžku v Lípě. Akci pořádá Obec Lípa ve spolupráci s místními spolky.

  • Facebook
  • Twitter