Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva tituly a tři stříbra z otevřeného mezinárodního mistrovství Rakouska pro pelhřimovské borce

/
/
/
524 Zobrazení



V sobotu 2. a v neděli 3. dubna se rakouském Welsu uskutečnilo Otevřené mistrovství Rakouska v kickboxu, formách, grapplingu a sebeobraně. Do sportovní haly se sjeli závodníci ze sedmi zemí a to z Rakouska, Německa, Maďarska, Slovinska, Itálie, Švýcarska a České republiky včetně borců z Vysočiny.

Pelhřimovský oddíl wu-shu zastupovali Jaroslav Dvořák (pointfighting), Pavel Sochor (kicklight), Milan Fučík (lightcontact, kicklight) a trenér Martin Dvořák. Pelhřimovským se tentokrát dařilo. Všichni se dokázali z eliminací probojovat do finálových zápasů. Jaroslav Dvořák zvítězil v kategorii pointfighting chlapci do 13 let +50 kg a v open kategorii pointfighting do 18 let byl těsně poražen až ve finále.
Vynikající vstup pelhřimovských do turnaje potvrdil Milan Fučík, který prohrál až ve finále kategorie lightcontact masters +45 let +80 kg nejtěsnějším rozdílem. Pavel Sochor prošel eliminačními zápasy kategorie kicklight do 35 let + 90 kg, ale ve finále se už projevila únava a Pavel tak vybojoval stříbrnou medaili. Zlatou tečku pro pelhřimovské barvy obstaral Milan Dvořák, který si ve finále kategorie masters + 45 let + 80 kg poradil se svým soupeřem. Děkujeme

  • Facebook
  • Twitter