Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva požáry ve středu na Vysočině

/
/
/
989 Zobrazení



V České Bělé na Havlíčkobrodsku hořel ve středu 4. září vpodvečer zemědělský stroj, s požárem bojovaly čtyři jednotky hasičů, v Josefově na Žďársku shořela v noci stodola, škoda se vyšplhala na 900 tisíc korun.


Před šestou hodinou večer vyjeli ve středu profesionálních hasičů z Havlíčkova Brodu a Chotěboře společně s dobrovolnými hasiči z České Bělé a Přibyslavi k požáru zemědělského stroje na poli u České Bělé na Havlíčkobrodsku.

„Požár řezačky se hasičům podařilo velmi rychle uhasit. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil. Hasiči svým zásahem uchránili majetek za 800 tisíc korun, škoda dosáhla dvou set tisíc korun,“ uvedla Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině.

Okolo desáté hodiny večerní pak vyjelo pět jednotek hasičů k hořící stodole v Josefově na Žďársku. Na místě zasahovali profesionální hasiči z Bystřice nad Pernštejnem společně s dobrovolnými hasiči z Bystřice nad Pernštejnem, Strážku, Dolní Rožínky a Rožné.

„V době příjezdu prvních jednotek na místo události byla stodola v plamenech. Hasiči na likvidaci požáru nasadili několik vodních proudů. Úplně uhasit stodolu se jednotkám podařilo pár minut po půlnoci. Při požáru ani samotném zásahu se nikdo nezranil,“ dodala tisková mluvčí s tím, že příčina vzniku obou požárů se nadále vyšetřuje.

  • Facebook
  • Twitter