Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dva mrtví po tragické nehodě na Jihlavsku

/
/
/
1722 Zobrazení



V úterý 23. dubna okolo čtrnácté hodiny došlo na silnici II/602 mezi Jihlavou a místní částí Jihlava – Helenín k dopravní nehodě, při které se čelně střetlo osobní a nákladní auto.

„Při prvotním šetření na místě nehody policisté zjistili, že čtyřiatřicetiletý řidič s osobním vozem VW Golf projížděl po silnici ve směru jízdy od Brna na Jihlavu a z nezjištěných příčin v mírné pravotočivé zatáčce přejel do levého jízdního pruhu, kde se čelně střetl s nákladním vozem Tatra 815. Řidič nákladního vozu nedokázal srážce zabránit ani vyjetím za pravou krajnici. Následky dopravní nehody jsou fatální. V osobním voze zemřel řidič a následkům těžkých zranění podlehl nezletilý spolujezdec. V osobním autě se těžce zranila spolucestující, kterou museli zdravotníci letecky transportovat do nemocnice v Brně. Další dva spolujezdce zdravotnická záchranná služba převezla k ošetření do zdravotnického zařízení s lehkým zraněním,“ popsala havárii Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině.
Policisté u řidiče nákladního vozu vyloučili dechovou zkouškou alkohol. Osobní vůz VW Golf zajistili pro účely znaleckého zkoumání. Další okolnosti tragické dopravní nehody jsou předmětem policejního prověřování

  • Facebook
  • Twitter