Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dokonalé vánoční naladění čeká na statku

/
/
/
958 Zobrazení



Selská usedlost, ve které má sídlo jedno z ekocenter Chaloupky, najdou zájemci hned na okraji obce, přijíždí-li od silnice vedoucí od Třebíče do Velkého Meziříčí. Vánoční ladění je jednou z jeho tradičních akcí pro veřejnost.

Akce je určená je pro malé i velké, nejlépe samozřejmě dohromady. Má dvě části: tvořivou a kulturní. Celý prostor je provoněný vánočními vůněmi i náladou, účastníci si mohou dát horký punč či čaj, takže na své si přijdou snad všechny smysly a potřeby.

Letos se mohou těšit na autorské loutky z ovčí vlny a posléze na vánoční hru divadla Koník. Ta je na motivy lidové pastýřské hry o putování pasáčků a králů za Ježíškem.

O třetí adventní neděli 15. prosince se společně s Andělem, ospalými pastýři a třemi zbloudilými králi budete moci vydat do Betléma. Živá hudba nemůže chybět. Těšit se mohou návštvníci na koledy, které si všichni zazpívají pěkně po valašsku.

„Akcí tradičně uzavíráme rok v našem centru. Letos to byl rok nabitý výukovými programy pro děti, ke kterým přibyly i programy pobytové. Tři dny plné poznávání přírody, okořeněné spaním ve stanech s podsadou. Klub Lebeda zase plnými doušky užíval zahrady a přírody jako prostředku pro rehabilitaci a své zkušenosti se zahradní terapií předával i dalším pracovníkům i uživatelům z více než čtyřiceti sociálních služeb. Zveme všechny, kteří k nám v průběhu roku zavítali, i ty, kteří se k nám vypraví poprvé. Vánoční čas je báječná příležitost k návštěvám,“ uvedla vedoucí ekocentra Chaloupky Baliny Jana Audy.

  • Facebook
  • Twitter