Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dobrochova tančírna po roční odmlce roztančí dobrovolníka z Jihlavska

/
/
/
559 Zobrazení



Dobrovolnické centrum Oblastní charity Jihlava pořádá opět po roce tradiční setkání – Dobroch 2021. Jedná se o slavnostní ocenění práce dobrovolníků. Letošní patnáctý ročník se uskuteční v pátek 12. listopadu jako taneční večer se skupinami The Half a The Shots v hotelu Gustav Mahler v Jihlavě.

„Akcí chceme poděkovat dobrovolníkům a místním koordinátorům Tříkrálové sbírky za jejich obětavou a nezištnou pomoc,“ sděluje hlavní smysl akce Roman Mezlík, organizátor Dobrocha. Ocenění dobrovolníkům předají hejtman Kraje Vysočina Vítězslav Schrek a radní města Jihlavy Daniel Škarka.
„Celá akce proběhne dle aktuálně platných covidových opatřeních. Těším se na setkání s lidmi, kteří rádi pomáhají a mám radost, že se po roce opět uvidíme, popovídáme si a zatancujeme. Mám radost, že i v této „zvláštní“ době jsou ještě laskaví lidé, kteří ve svém volném čase, beze slávy a zisku, chtějí pomáhat a konat dobro!“ dodává koordinátor dobrovolníků Roman Mezlík.
Zahájení proběhne úderem 19.00. Večerem bude provázet moderátorka Hela Dvořáková. Akce se uskuteční za podpory Statutárního města Jihlavy.

  • Facebook
  • Twitter