Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dny Otevřených Ateliérů na Vysočině



Devátý ročník Dnů otevřených ateliérů se letos uskuteční první říjnový víkend na Vysočině. V sobotu 5. a v neděli 6. října mohou zájemci navštívit desítky ateliérů po celém regionu.

Letos se veřejnosti otevře rovných 133 uměleckých a řemeslných ateliérů, své prostory veřejnosti otevřou také některé umělecké školy, muzea a galerie na Vysočině.
V rámci Dnů Otevřených Ateliérů na Vysočině mohou výtvarníci pozvat veřejnost do svého ateliéru či dílny, předvést techniku své tvorby, prezentovat ji a promluvit s návštěvníky o svém díle. Nabízí se jim tak
příležitost navázat nové kontakty s milovníky umění nebo potencionálními zákazníky a seznámit veřejnost se svou tvorbou pro jednou trochu jinak, než na výstavě v kamenné galerii.
Účastníci Dnů otevřených ateliérů si pro návštěvníky nachystali dílničky pro děti, dílny a workshopy pro dospělé, výstavy, ukázky výroby a tvorby. Akce probíhá pro veřejnost zcela zdarma.

Bližší informace o zúčastněných ateliérech, adresy a otevírací doby najdete na stránkách www.vysocinakultura.cz a na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter