Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Denudace zahrála v krajské knihovně v Brodě

/
/
/
461 Zobrazení



Krajská knihovna Vysočiny v Havlíčkově Brodě uspořádala v pátek 17. března koncert skupiny Denudace. Skoro se nechce uvěřit, že skupina vznikla v prosinci 2000. Měla přestávku osm let a svoji činnost obnovila v létě 2016.

Kapela zahrála skladby z vlastní tvorby, které mají texty české i anglické: Co všechno, Freedom, Včelař, Wanted, Shadow, Old Times, Pod týmiž, Whats wrong, Pády, Coffee, Evth, Nebe a Johny. Jakub Kříž se ujal role konferenciéra hudebního večera a uváděl skladby.

„Za posledních 23 let jsme v Brodě, hráli na různých místech. Vagón, Roxor, Čechovka, Effect, Oko (bar i sál), Metro cafe, Kavárna Ve Vile, náměstí, venku u řeky vedle Kateřiny, venku u tenisového hřiště, či v galerii. Těžko tato místa srovnávat, ale dnes to byl jeden z nejhezčích a nejzajímavějších prostorů! Děkujeme všem lidem, co přišli-účastí jsme byli mile překvapeni. Děkujeme dámám z Krajské knihovny Vysočiny za pozvání, děláte to skvěle,” zhodnotil koncert Jakub Kříž.

Příznivci skupiny Denudace mají možnost se podívat na videa na kanálu Youtube.


Denudace: Jakub Kříž (kytary, zpěv, hudba, texty), Tomáš Bittermann (basa) a Petr Plodík (bicí).

  • Facebook
  • Twitter