Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Den Žďáru v sobotu láká nejen na techniku

/
/
/
577 Zobrazení



Den Žďáru se koná v sobotu 9. června od 10.00 do 17.00 na náměstí Republiky ve Žďáře nad Sázavou. Pořádá ho společnost ŽĎAS, a. s., ve spolupráci s VOŠ SPŠ Žďár nad Sázavou.

Společnost ŽĎAS, a. s., dlouhodobě podporuje technické vzdělávání žáků základních škol, a proto se školou připravili pro děti a jejich rodiče program. Návštěvníci akce nás mohou najít ve stánku na horní náměstí Republiky a vyrobit si v dílničce dárek. Akcí chtějí podpořit rozvoj technických oborů na školách a ukázat dětem, že naučit se něco vyrobit může být zábava.
Škola pořádá také technické kroužky pro žáky základních škol na téma hravá elektrotechnika a automatizace, krása a vůně dřeva, strojní mechanizmy, sestavím a opravím dopravní prostředek, základy moderního strojírenství, projektování na počítači, robotika a mechatronika a obnovitelné zdroje a elektromobily.

Více infromací na Facebooku.

  • Facebook
  • Twitter