Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další tragická nehoda na Vysočině si vyžádala život

/
/
/
2218 Zobrazení



Ve středu 8. dubna se stala na silnici mezi Náměští nad Oslavou a Kralicemi nad Oslavou dopravní nehoda, třiaosmdesátiletý řidič vozu na následky havárie v nemocnici zemřel.

Třiaosmdesátiletý řidiči vozu Renault při průjezdu zatáčky nezvládl řízení a dostal smyk, který nevyrovnal, a střetl se s protijedoucím vozem VW Golf. „Po nárazu byl Renault odhozen mimo komunikaci, kde se přetočil a dopadl na střechu. Golf byl také odražen mimo vozovku a skončil v silničním příkopu.
Při dopravní nehodě se zranil řidič vozu Renault, který byl transportován do brněnské nemocnice. Řidička auta VW a její dva spolucestující byli zdravotnickou záchrannou službou převezeni do nemocnice v Třebíči,“ popsala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině. Policisté u řidičky dechovou zkouškou vyloučili požití alkoholu, u vážně zraněného řidiče být provedena nemohla, byl nařízen odběr krve. Místo nehody policisté ohledali a zadokumentovali. Na vozech vznikla předběžně vyčíslená škoda 170 tisíc korun. Dopravní nehodu policisté šetří.

„Třiaosmdesátiletý řidič osobního vozu na následky těžkého zranění zemřel ve zdravotnickém zařízení,“ uzavřela Dana Čírtková.

  • Facebook
  • Twitter