Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dvě sobotní havárie na silnicích Žďárska, zasahovali hasiči

/
/
/
384 Zobrazení



U Nového Města na Moravě havarovala v sobotu 5. srpna před jedenáctou hodinou dopoledne řidička s osobním vozem, narazila do stromu. Při nehodě se řidička zranila a skončila v péči zdravotníků.

„Ti ji po nezbytném ošetření na místě události převezli k dalšímu ošetření sanitním vozem do nemocnice. Zasahující hasiči provedli na havarovaném vozidle protipožární opatření a místo události technicky zabezpečili. Zásah na místě stále probíhá. U nehody zasahuje jednotka profesionálních hasičů z centrální hasičské stanice ve Žďáře nad Sázavou společně s jednotkou sboru dobrovolných hasičů z Nového Města na Moravě,“ popsala druhou sobotní havárii Petra Musilová, tisková mluvčí krajských hasičů na Vysočině, s tím, že příčinu nehody nadále vyšetřují policisté.

Další havárie se stala ráno u Ořechova na Žďársku, kde se střetla dvě osobní auta. Hasiči likvidovali následky. Podle informací hasičů si havárie vyžádala zranění.

Havárie u Ořechova, archiv HZS Kraje Vysočina

Úvodní foto: Nehoda u Nového Města na Moravě, archiv HZS Kraje Vysočina

  • Facebook
  • Twitter