Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Deštivé srpnové farmářské trhy v Havlíčkově Brodě

/
/
/
874 Zobrazení



V sobotu 5. srpna se od 8.00 do 12.00 na Havlíčkově náměstí v Havlíčkově Brodě uskutečnily farmářské trhy. Počasí ale nepřálo a déšť trhy pokazil, naštěstí intenzita deště byla mnohem menší než v odpoledních hodinách.

„Počasí nebylo ideální, ale přesto přijeli skoro všichni přihlášení farmáři,” uvedla Lída Říhová, spolupořadatelka trhů. Déšť byl třeba příčinou zrušení Rockové Lipnice, která měla začít v odpoledních hodinách. Na trzích se objevilo i několik nováčků. Marek Jiráček z Lučice se sezónní zeleninou. Jitka Drápelová nabízela polenské mrkvance. Z Hradce Králové přijela Jiřina Královičová se sušeným ovocem, oříšky a řemeslnými výrobky. Markéta Mrázová z Pavlova nabídla koláče. V ČR se nachází asi 16 obcí s názvem Pavlov. Markéta Mrázová je z Pavlova u Žďáru nad Sázavou.

Premiéru na trzích měl pivovar Zelená Bohdaneč, s. r. o., který na jaře letošního roku zahájil výrobu. Obec Bohdaneč se nachází na Kutnohorsku a turisté sem jezdí na rozhlednu Bohdanka. Pro příznivce hudby hrála skupina AT TIME.

„Příští trhy se uskuteční v sobotu 2. září opět od 8.00 do 12.00,” řekla Alena Čechová, hlavní pořadatelka trhů.

  • Facebook
  • Twitter