Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další monitory dechu pro havlíčkobrodskou nemocnici

/
/
/
763 Zobrazení



Slavnostní předání nových monitorů dechu se uskuteční ve čtvrtek 21. června v 9.00 na dětském oddělení Nemocnice Havlíčkův Brod. 
Havlíčkobrodská nemocnice opět dostane hlídací chůvičky od Nadace Křižovatka, letos se jedná o nadílku 29 monitorů dechu, které hlídají novorozence na porodnici i na stanici intermediární péče o novorozence před syndromem náhlého úmrtí.
Tyto chůvičky dechu půjčují v nemocnice také maminkám domů na prvních šest měsíců života dítěte, aby si mohly v klidu odpočinout, když jejich ratolest spinká. Dětské oddělení disponuje celkem sedmi desítkami těchto přístrojů a monitor využívá na všech postýlkách pro novorozence. Jde o velmi citlivé, bezpečné, bezdotykové zařízení, které monitoruje dýchání a pohyb dítěte přes matraci postýlky. Podle zdravotníků je to výborný pomocník pro každodenní péči o dítě. Životnost přístroje je však velice krátká, a tak jsou v nemocnici vděčni za přístrojovou obnovu.

  • Facebook
  • Twitter