Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Další distributor drog v rukou policie na Pelhřimovsku

/
/
/
956 Zobrazení



Pelhřimovští kriminalisté dopadli muže, který distribuoval drogy na Pelhřimovsku. Třiatřicetiletého muže v minulosti několikrát soudně trestaného obvinili z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a  jedy. 

„Třiatřicetiletého muže kriminalisté zadrželi v polovině února v Pelhřimově a je obviněn z toho, že v době od konce roku 2017 do konce letošního ledna v několika desítkách případů poskytl na různých místech na Pelhřimovsku dalším osobám marihuanu a pervitin. Ve většině případů za drogy inkasoval finanční hotovost,“ uvedla policejní mluvčí Stanislava Miláčková.
V některých případech je poskytl zdarma nebo jako protislužbu. „Zahájili jsme trestní stíhání třiatřicetiletého muže z Pelhřimovska, který byl obviněn z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy,“ dodal Luboš Jakoubek, vedoucí oddělení obecné kriminality.
Obviněný muž byl v minulosti několikrát soudně trestán zejména pro majetkovou a drogovou trestnou činnost, kdy mu byl opakovaně uložen podmíněný trest odnětí svobody. Případ kriminalisté dále vyšetřují. Třiatřicetiletému muži hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

  • Facebook
  • Twitter