Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dálnice D1 se na Vysočině odpoledne uzavřela

/
/
/
969 Zobrazení



Ve čtvrtek 24. ledna se ve 14.10 uzavřela v obou směrech dálnice D1 kvůli provedení opravy poškozené elektrického vedení na 98. kilometru D1. Policisté poskytují součinnost energetikům při opravě vedení. Doprava je svedena na objízdné trasy.

„Policejní hlídky jsou rozmístěny na 90, kilometru ve směru na Brno a na 112. kilometru ve směru na Prahu, kde budou usměrňovat provoz. Hlídky jsou i na dalších místech, kde by mohlo docházet k problémů tak, aby byli schopni dopravu v případě potřeby řídit – jedná se zejména o strategické křižovatky v Humpolci a Havlíčkově Brodě.

Policisté doporučují řidičům ve směru od Prahy sjet z dálnice na 90. kilometru a pokračovat do Humpolce a poté do Havlíčkova Brdu po silnicích I. třídy a poté na 112. kilometru znovu najet na dálnici. Stejnou trasu doporučujeme také řidičům, kteří jedou ve směru od Brna – na 112. kilometru sjet z dálnice pokračovat přes Havlíčkův Brod a Humpolec a na 90. kilometru znovu na dálnici najet,“ informovala Dana Čírtková, tisková mluvčí krajských policistů na Vysočině, s tím, že doba uzavírky není známá.

  • Facebook
  • Twitter