Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cyklovýlet 5 po Habersku

/
/
/
688 Zobrazení



Tradiční květnový cyklovýlet po území MAS spojený s návštěvou zajímavých míst, který měl proběhnout v sobotu 16. května 2020, musel být kvůli Covid-19 zrušen. Sportovní nadšenci ale o akci nepřišli a vyjeli v náhradním termínu v sobotu 5. září.

Téměř dvě desítky účastníků odjíždějících z Žižkova náměstí v Habrech se vydalo přes Leškovice, Petrovice u Uhelné Příbrami a Kraborovice do Úhrova na podívanou repliky středověkého hradiště. Poté přes Ostružno do Jeřišna, kde na každého čekal oběd dobíjející síly a energii na cestu zpět. „Po obědě všichni absolvovali zastávku v Malči, kde paní Nováková pohovořila o projektu a myšlence Krámu s dobrotami. Její zapálenost pro místo, kde se dá koupit dobré jídlo, potkat se s přáteli, udělat si radost a podpořit výrobce, kteří jsou z okolí, je opravdu dech beroucí. Všichni nadšeně poslouchali a po přednášce i nakoupili. V neposlední řadě byli pak všichni odměněni sladkou i slanou tečkou v Pekařství Kellerová v Nové Vsi u Chotěboře a zájemci dostali diplom za účast na letošním ročníku. Trasa měřila cca 47 km,“ uvedla Lucie Šulcová z MAS Královská stezka, o. p. s.

  • Facebook
  • Twitter