Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cyklojízda na podporu jihlavské nemocnice a onkologicky nemocných dětí

/
/
/
757 Zobrazení



Desátý ročník tradiční akce Na kole dětem Vysočinou se letos uskuteční v sobotu 12. září. Projížďka dlouhá 77 km opět povede z náměstí v Telči přes Třešť až do Jihlavy.
Účastníci ujedou na kole 77 kilometrů a podpoří jihlavskou nemocnici společně s onkologicky nemocnými dětmi. Mohou se přidat do pelotonu Josefa Zimovčáka, který jej na velocipédu povede v sobotu z Telče přes Třešť a krajinu kolem vodní nádrže Hubenov až do Jihlavy.

„Doufám, že co do počtu účastníků, tak i do výše vybraného finančního obnosu letošní ročník ty minulé předčí, a že si to společně užijeme. Počasí je objednáno,“ říká s úsměvem patron projektu Josef Zimovčák.

Cyklojízda Na kole dětem Vysočinou je charitativní akce, která si klade za cíl přispět dobré věci, podpořit nemocné děti, přilákat cyklisty nejen z Vysočiny a ukázat známé i méně známé krásy tohoto kraje. Cyklisty budou po celou trasu doprovázet státní policisté, pojede se totiž za plného provozu.

Připojit se do pelotonu ale bude možné i kdekoli jinde po trase cesty. Na konečné zastávce v Jihlavě bude pro návštěvníky připraveno občerstvení. Trasu společně s časovým harmonogramem cesty lze najít na www.nakoledetemvysocinou.cz.

Fotogalerie z loňských ročníků lze najít zde.

  • Facebook
  • Twitter