Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cyklisté už podesáté šlápnou na Jihlavsku do pedálů a pomohou dětem

/
/
/
1206 Zobrazení



Letos se opět pojede tradiční charitativní cyklojízda Na kole dětem Vysočinou. V sobotu 12. září může každý vyjet na kole a pomoci. Tradičně se startuje v Telči na náměstí, polovina trasy je v Jihlavě a závěr je opět v Telči.

Cíl cyklojízdy je nejenom udělat něco pro své tělo, ale také pomoci dětem. Dobrovolným příspěvkem totiž můžete pomoci hospitalizovaným dětem v jihlavské nemocnici. V čele peletonu pojede tradičně Josef Zimovčák. Ujet stejně jako vždy nemusíte celý úsek, ale třeba jen Vámi vybranou trasu.

Trať v celkové délce 77 kilometrů vede přes Třešť, Jihlavu, Batelov, Řásnou a končí opět v Telči. Startuje se tradičně v 10.00 dopoledne z náměstí Zachariáše z Hradce v Telči. Celou trasu střeží policisté a připravené je občerstvení. Trasu zvládnou jak senioři, tak děti. „Je to vždy příjemný výlet, na který se těší celé naše oddělení,“ zve primář dětského oddělení Martin Zimen.

Trasa jízdy

Výtěžek z akce bude věnován pediatrickému oddělení Nemocnice Jihlava a nadačnímu fondu Na kole dětem na podporu onkologicky nemocných dětí.

Registrace je možná na stránkách www.nakoledetemvysocinou.cz do pátku 4. září, kde získáte také další aktuální informace. Elektronická registrace je z důvodu lepší organizace před startem, zúčastnit se můžete i bez ní.

  • Facebook
  • Twitter