Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čtyři zlaté z Christmas cupu pro pelhřimovské borce

/
/
/
953 Zobrazení



V sobotu 30. listopadu se uskutečnil v mostecké sportovní hale mezinárodní turnaj v kickboxu Christmas cup 2019. Do ústeckého kraje se vydala i početná výprava závodníků z oddílu Wu-shu Pelhřimov.

Pelhřimovský klub reprezentovali: Adam Hájek, Jaroslav Dvořák, Adéla Tajchlová, Jáchym Buchta, Matyáš Fučík, Vít Zach a Dominik Vaculín. Naši borci startovali v disciplínách pointfighting a ribbons getting (stužkovaná).
Ve stužkované se pelhřimovským zápasníkům dařilo a dokázali vybojovat pět cenných kovů. Adéla (mladší žákyně -150 cm) a Matyáš (děti -120 cm, děti + 120 cm) vybojovali zlaté medaile a Matyáš přidal ještě bronz. Adam (mladší žáci -140 cm) obsadil druhou příčku. Třetí místo obsadil Jáchym (ml. žáci +150 cm). Víťa a Dominik (oba mladší žáci -140 cm) byli vyřazeni v eliminacích.
V disciplíně pointfighting startovali Adam, Jaroslav a Adéla a všichni dokázali vybojovat medaili. Adam (mladší žáci – 140 cm) a Jaroslav (mladší žáci -150 cm) dokráčeli ve svých kategoriích suverénně pro zlaté medaile. Adam navíc obdržel cenu pro nejbojovnějšího žáka. Adéla (mladší žákyně – 150 cm)přidala ještě bronz a završila úspěšné pelhřimovské tažení turnajem. Svěřenci trenéra Martina Dvořáka zakončili rok 2019 výbornými výkony. Výjezd podpořil Rozvojový fond města Pelhřimov.

  • Facebook
  • Twitter