Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Čtvrtý titul pro HB Ostrov Havlíčkův Brod

/
/
/
930 Zobrazení



Stolní tenisté HB Ostrov Havlíčkův Brod za celou sezonu neprohráli jediný zápas. Extraligovým ročníkem 2020/2021 prolétli systémem start – cíl. Ve finále play-off si svěřenci trenéra Bohumila Vožického poradili s KT Praha dvakrát 3:1. A pak přímo ve vršovické herně svého finálového soupeře oslavili zisk čtvrtého titulu v krátké historii havlíčkobrodského klubu.

Druhé dějství souboje o český trůn přineslo od začátku výborný stolní tenis a dramatické souboje, které zvedaly diváky ze sedadel. V úvodní dvouhře se domácí jednička Martin Olejník dokázal otřepat z dvousetové ztráty a vyrovnanou partii s Dmitrijem Prokopcovem nakonec otočil ve svůj prospěch. Tomáš Tregler rychle odpověděl, po výhře 3:0 nad Tomášem Pavelkou srovnal skóre na 1:1. Následující souboj Michala Obešla s Martinem Koblížkem přinesl další velký obrat finálového večera. Domácí stolní tenista vedl rychle 2:0 na sety a zdálo se, že dostane svůj tým podruhé do vedení. Jenže Michal Obešlo opět prokázal srdce válečníka. Postupně se vrátil do zápasu, který nakonec ovládl v páté sadě poměrem 11:3. Souboj jedniček obou týmu začal lépe Martin Olejník, jenž vyhrál první sady 11:9. Pak ale podruhé zaúřadoval nejlepší hráč celého play-off Tomáš Tregler. V souboji jedniček obou týmů sice s Martinem Olejníkem nezaváhal, i když s ním v průběhu utkání dvakrát prohrával. Rodák z Berouna nakonec vydřel vítězný bod havlíčkobrodského týmu, který se po pěti letech radoval z dalšího mistrovského titulu.

Je dobojováno. Hrdina finále play-off Tomáš Tregler vybojoval vítězný bod a HB Ostrov získal čtvrtý titul v historii klubu.

Mistrovství České republiky družstev 2020/2021

Extraliga mužů ve stolním tenisu

Finále play-off

2. zápas

KT Praha – HB Ostrov Havlíčkův Brod 1:3
Martin Olejník – Dmitrij PROKOPCOV 3:2 (-7,-8,9,4,3), Tomáš Pavelka – Tomáš TREGLER 0:3 (-5,-8,-3), Martin Koblížek – Michal OBEŠLO 2:3 (8,2,-8,-7,-3), Martin Olejník – Tomáš TREGLER 2:3 (9,-10,9,-6,-8). Mistrem České republiky družstev mužů ve stolním tenisu 2020/2021 je HB Ostrov Havlíčkův Brod.

Radost havlíčkobrodských stolních tenistů a jejich věrných příznivců z mistrovského titulu

  • Facebook
  • Twitter