Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Centrum tradiční lidové kultury v Třebíči opět ožívá

/
/
/
1123 Zobrazení



Po delší přestávce způsobené pandemickou situací se opět otevírá Centrum tradiční lidové kultury v Třebíči pro veřejnost. Od úterý 18. května do 30. června bude pro zájemce zpřístupněna výstava Centra tradiční lidové kultury příhraničních regionů, kterou připravilo Muzeum Vysočiny Třebíč ve spolupráci s partnery v rámci projektu Lidová kultura/Volkskultur AT -CZ.

Ke zhlédnutí v české a německé jazykové mutaci bude vždy od úterý do pátku mezi 10.00 a 12.00 a od 13.00 do 17.00 v Centru tradiční lidové kultury v Cyrilometodějské ulici. Vstupné na výstavu je zdarma.
Na deseti panelech se představí centra tradiční lidové kultury na Vysočině, v jižních Čechách, v Dolním a Horním Rakousku.
Díky fotografiím budou moci návštěvníci nahlédnout do různých míst v příhraničních regionech, seznámí se s náplní jednotlivých center, jejich kulturním programem či nabídkou expozic.
K výstavě muzeum připravuje doprovodný program v podobě tvořivých dílen.


Aktuální informace na webu muzea a fb stránky muzea.

  • Facebook
  • Twitter