Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Co dělat, když se snažíte zhubnout, ale zároveň máte hluboko do kapsy?

/
/
/
712 Zobrazení



Nacházíte se zrovna v životní fázi, kdy chcete zhubnout nějaké to kilo, ale zároveň nechcete přijít o všechny úspory? Výborně! Tak jste tu správně. Na následujících řádcích si totiž povíme, jak to udělat, abychom byli fit a nezruinovali tím naši peněženku. Abychom zhubli, není třeba jíst pouze vybrané potraviny a chodit na drahé cvičení a procedury. Celé je to spíše o tom, jak nejrůznější potraviny do našeho jídelníčku zakomponujeme. Cvičit pak můžeme i s vlastní vahou. Čtěte dále a dozvíte se více!

Jak můžeme nakupovat levně a zároveň zdravě?

Základem zdravého hubnutí je strava. To už je vcelku známá a logická věc. Někdy se však může zdát, že co je zdravé, to je také dosti drahé. Nemusí však tomu tak být. Jen je třeba u nákupu více přemýšlet. Je dobré, když si před výjezdem na nákup proberete pár letáků a porozhlédnete se, jaké slevy jsou nám k dispozici. Podle toho si pak můžete naplánovat jídelníček na celý týden. Vhodné je také kupovat tzv. sezónní potraviny. Může se jednat o nejrůznější druhy ovoce a zeleniny. Podívejte se např. i na hruška leták, kde se to jimi přímo hemží. Také je vhodné, abychom se podívali, zda námi vybraný obchod nedisponuje slevovými kupóny. Při hubnutí se pak řiďte heslem, které říká, že výdej musí být větší než příjem. Svůj jídelníček pak tedy podpořte i vhodnou sportovní aktivitou.                        

Jakým způsobem můžeme cvičit, aby to nezruinovalo naši peněženku?

Držíme-li dietu, měli bychom u toho i správně cvičit. Jedině tak můžeme dosáhnout kýžených výsledků. Cvičení by nás mělo především bavit, najděte si tedy sportovní aktivitu, která vás po týdnu neomrzí. Dále bychom měli dbát i na důležitou regeneraci po tréninku. Tělo si musí na zátěž zvykat postupně. Podívejte se občas i na rossmann leták, kde můžete často v akci zakoupit i proteinové tyčinky a jinou zdravou výživu.          

Jaké další možnosti můžeme využít, chceme-li zhubnout a neutratit přitom všechny naše úspory?

Kromě vyvážené stravy a doplňkového cvičení je při hubnutí důležité, abychom se po celý den cítili dobře a tzv. ve své kůži. Je třeba myslet pozitivně a naučit se mít rád. Někomu k tomu dopomůže motivační kniha, jindy ženy volí pro sebevědomí pocit např. i líčení. Jestli-že je to i váš případ, koukněte se např. na teta leták, kde si můžete koupit líčidla za přívětivé ceny.

  • Facebook
  • Twitter