Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cenu města Jihlavy letos obdržela Eva Bystrianská a Hana Zudová

/
/
/
756 Zobrazení



Komorní předání v rámci současných vládních opatření proběhlo v prezidentském salonu na jihlavské radnici. Místo primátorky, která je tento týden v karanténě, jej předal první náměstek Petr Ryška.

Slavnostní předání Cen města Jihlavy letos proběhlo v komorní atmosféře. Místo obvyklé ceremonie se uskutečnilo pouze krátké setkání oceněných s jediným představitelem města. Tím se stal první náměstek primátorky Petr Ryška, sama primátorka se předání nemohla zúčastnit, jelikož je tento týden v karanténě.

Ceny města byly letos uděleny grafičce Evě Bystrianské za originální vizuální styl a grafiku, která dlouhodobě utváří vizuální tvář města Jihlavy. Evu Bystrianskou na ceny navrhla zastupitelka Lenka Mikletičová. Druhá cena byla udělena učitelce Základní umělecké školy Jihlava Haně Zudové, a to za celoživotní vynikající práci ve školství a k životnímu jubileu 60 roků. Navrhovatelkou ocenění byla ředitelka ZUŠ Jihlava Dana Fučíková.

  • Facebook
  • Twitter