Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bystřice nad Pernštejnem představuje školství v budově krajského úřadu

/
/
/
205 Zobrazení



Až do 28. dubna mají zájemci možnost zhlédnout v kongresové budově Kraje Vysočina v Jihlavě výstavu nazvanou Školství a vzdělávání na Bystřicku aneb Vzdělané Bys-3-cko, na které se podílela řada škol a vzdělávacích institucí z Mikroregionu Bystřicko.

Ve třech patrech si mohou návštěvníci prohlédnout prezentaci středních, základních ale také mateřských škol a dalších vzdělávacích institucí z území ORP Bystřice nad Pernštejnem. Výstava je doplněna exponáty a panely z městského muzea v Bystřici nad Pernštejnem. Ve třetím patře jsou umístěny fotografie z Bystřického zrcadlení.

V úterý 9. dubna proběhlo slavnostní zahájení výstavy a během vernisáže promluvil starosta města Bystřice nad Pernštejnem Martin Horák, předseda mikroregionu Libor Pokorný a radní Jan Břížďala. O výstavě také promluvila manažerka projektu MAP IV Jitka Zelená a bývalý starosta Karel Pačiska. Závěrečné poděkování patřilo také Evě Zamazalové, která je hlavní organizátorkou této výstavy.

  • Facebook
  • Twitter