Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ve stacionáři v Golčově Jeníkově jsou práce na zahradě v plném proudu

/
/
/
178 Zobrazení



Pracovní činnost na zahradě je jednou z aktivit, kterým se uživatelé služeb v novém denním stacionáři v Golčově Jeníkově věnují. V rámci služby se mohou zapojit do muzikoterapie, arteterapie, canisterapie, a ergoterapie, věnovat se např. pohybovým aktivitám, zahrát si společenské hry, a jsou podporováni v jejich specifických zájmech.

Dále si uživatelé služeb ve stacionáři vybírají místa, která by chtěli navštívit na výletě, nebo sportovní a kulturní akce, kterých by se chtěli zúčastnit. Příští týden se někteří z nich chystají do Čáslovi na Den bezpečnosti.

Cílovou skupinou Denního stacionáři a denních aktivitách v Golčově Jeníkově jsou lidé s mentálním a kombinovaným postižením. Kapacita na denním stacionáři je 12 klientů v jeden okamžik, na denních aktivitách čtyři klienti v jeden okamžik. Pro zájemce z veřejnosti a chráněných bydlení je určena služba denní stacionář, a pro zájemce z pobytové služby Domov pro osoby se zdravotním postižením Domova Háj, p. o., jsou v rámci služby zajištěny denní aktivity.

Posláním služby je poskytování nezbytné individuální podpory lidem s mentálním a kombinovaným postižením, rozvoj jejich schopností, dovedností a sociálních kontaktů.

  • Facebook
  • Twitter